Home Nieuwsoverzicht

twentefm mini logo

Streeknieuws

12-06-2019
Lach voor een Lach op herhaling 

Foto: Lach voor een Lach
HARBRINKHOEK - Na het daverende succes van vorig jaar organiseert Lions Club Tubbergen op zondagmiddag 30 juni 2019 opnieuw het evenement Lach voor een Lach, wat bol staat met onvervalst Twentse humor.

De opbrengsten van dit programma zullen bestemd worden voor Stichting VisiteClowns en Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD).

Stichting VisiteClowns is een collectief van professionele clowns, die zich hebben gespecialiseerd in het spelen voor mensen in zorginstellingen en met name voor ouderen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.

De gelden voor SWTD worden gebruikt als sponsoring van het theaterprogramma Dag, mamma!, waarin zorgprofessionals en naasten ervaren wat dementie doet.

Bij feestlocatie Kampkuiper verschijnen Paul Wiefferink, Mathilde Geerds, Jeroen Bekke, Paul Scholten, Esther Hindriksen en Bennie Oude Oosterik ten tonele om de aanwezigen een vermakelijke namiddag te bezorgen.

Het dweilorkest Loat Goan uit Langeveen levert de muzikale bijdrage, de presentatie is in handen van Gerrit Flims. Aanvang is om 15.30 uur.

    
   Home    Nieuwsoverzicht

© 2019 RTV Noordoost Twente